Uitzenden

Bent u bezig met een nieuw of bestaand project en bent u op zoek naar uitzendkrachten die altijd flexibel inzetbaar zijn? Wij van Hyperion Group helpen u graag verder!

Of het nou gaat om een tijdelijk project van een aantal maanden, of iets op lange termijn, onze uitzendkrachten zijn flexibel inzetbaar en zetten zich altijd voor de volle 100% in. Wij hanteren een uitgebreid werving-en selectieproces om de beste en meest gemotiveerde flexkrachten voor u te vinden. Wij werken vooral samen met Nederlandse en Oost-Europese uitzendkrachten. Al onze uitzendkrachten staan bekend om hun hoge productiviteit en professionaliteit, een laag ziekteverzuim en vooral een heleboel motivatie.

Een organisatie wilt zich volledig kunnen focussen op datgene waar het goed in is, zonder dat het om hoeft te kijken naar het personeel en alle zaken er rondom. Dat is waar wij van Hyperion Group u uitstekend kunnen helpen. Wij nemen graag al uw personeelszaken uit handen zodat u zich volledig kunt focussen op uw core business. Geen omkijken naar personeelszaken en alles wat erbij komt kijken dus!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

VUL HET CONTACTFORMULIER HIERONDER IN EN DAN ZULLEN WIJ CONTACT MET U OPNEMEN​